Meny Stäng

Väddö bibliotek

Nyckelord om Väddö bibliotek:

  • Belägenhet: Väddö, Norrtälje kommun, Stockholms län
  • Utbud: Böcker, ljudböcker, e-böcker, tidskrifter, dagstidningar, digitala resurser
  • Faciliteter: Läshörnor, datorer, gratis Wi-Fi, barnavdelning, studieplatser
  • Målgrupp: Barn, ungdomar, vuxna, seniorer
  • Evenemang: Sagostunder, bokcirklar, författarbesök, lokala kulturevenemang
  • Samarbete: Lokala skolor, föreningar, kulturinstitutioner
  • Fokus: Litteratur, lärande, kultur, lokal gemenskap
  • Digital tillgång: E-böcker, onlinekatalog, digitala databaser

Text om Väddö bibliotek:

Väddö bibliotek, beläget på den natursköna ön Väddö i Norrtälje kommun, är en central plats för litteratur, kultur och gemenskap. Biblioteket erbjuder ett brett utbud av böcker, ljudböcker, e-böcker och digitala resurser som är tillgängliga för alla åldersgrupper. Genom digitala tjänster som e-böcker och en onlinekatalog kan besökarna enkelt ta del av bibliotekets samlingar, både på plats och hemifrån.

Biblioteket är en trivsam och inbjudande miljö med bekväma läshörnor och studieplatser, perfekt för både studier och avkoppling. Barnavdelningen erbjuder sagostunder och aktiviteter som inspirerar de yngsta besökarna till att upptäcka läsningens glädje. För vuxna och seniorer arrangeras bokcirklar, författarbesök och lokala kulturevenemang som skapar ett rikt kulturliv och en stark gemenskap på Väddö.

Väddö bibliotek samarbetar med lokala skolor, föreningar och kulturinstitutioner för att skapa evenemang och aktiviteter som främjar lärande och kulturellt utbyte. Genom detta samarbete blir biblioteket en naturlig del av det lokala kulturlivet och bidrar till en känsla av samhörighet och gemenskap på ön.

Med gratis Wi-Fi, datorer och tillgång till digitala databaser är Väddö bibliotek en modern och tillgänglig resurs för alla invånare. Biblioteket är mycket mer än en plats för boklån – det är ett nav för kultur, lärande och gemenskap, där alla är välkomna att inspireras och utvecklas.