Meny Stäng

Hassela bibliotek

Nyckelord om Hassela bibliotek:

  • Belägenhet: Hassela, Nordanstigs kommun, Gävleborgs län
  • Utbud: Böcker, ljudböcker, e-böcker, tidskrifter, dagstidningar, digitala resurser
  • Faciliteter: Läshörnor, datorer, gratis Wi-Fi, barnavdelning, studieplatser
  • Målgrupp: Barn, ungdomar, vuxna, seniorer
  • Evenemang: Sagostunder, bokcirklar, författarbesök, lokala evenemang
  • Samarbete: Lokala skolor, föreningar, kulturinstitutioner
  • Fokus: Litteratur, lokal kultur, lärande, gemenskap
  • Digital tillgång: E-böcker, onlinekatalog, digitala databaser

Text om Hassela bibliotek:

Hassela bibliotek, beläget i den natursköna byn Hassela i Nordanstigs kommun, Gävleborgs län, är en central plats för både kultur och lärande i samhället. Biblioteket erbjuder ett brett utbud av böcker, ljudböcker, e-böcker och digitala resurser, som är tillgängliga för alla åldersgrupper – från barn och ungdomar till vuxna och seniorer. Genom digitala tjänster som e-böcker och en onlinekatalog kan låntagare enkelt få tillgång till bibliotekets samlingar både på plats och hemifrån.

Biblioteket är en trivsam och välkomnande miljö, med bekväma läshörnor och studieplatser som gör det till en perfekt plats för både avkoppling och studier. Barnavdelningen är särskilt populär och erbjuder sagostunder och aktiviteter som främjar barns intresse för böcker och läsning. Vuxna kan delta i bokcirklar, författarbesök och andra kulturevenemang som stärker gemenskapen och skapar ett levande kulturliv i Hassela.

Hassela bibliotek samarbetar aktivt med lokala skolor, föreningar och kulturinstitutioner för att arrangera evenemang och aktiviteter som främjar både lärande och kulturellt utbyte. Genom dessa samarbeten är biblioteket en naturlig samlingspunkt för samhällets invånare och en plats där kultur och kunskap kan delas.

Med tillgång till gratis Wi-Fi, datorer och digitala resurser är Hassela bibliotek en modern och tillgänglig resurs för hela samhället. Det är inte bara en plats för boklån – det är ett centrum för litteratur, lärande och gemenskap där alla är välkomna att utvecklas och inspireras.