Meny Stäng

Fliseryds bibliotek

Nyckelord om Fliseryds bibliotek:

  • Belägenhet: Fliseryd, Mönsterås kommun, Kalmar län
  • Utbud: Böcker, ljudböcker, e-böcker, tidskrifter, dagstidningar, digitala resurser
  • Faciliteter: Läshörnor, datorer, gratis Wi-Fi, barnavdelning, studieplatser
  • Målgrupp: Barn, ungdomar, vuxna, seniorer
  • Evenemang: Sagostunder, bokcirklar, lokala evenemang
  • Samarbete: Lokala skolor, föreningar, kulturinstitutioner
  • Fokus: Litteratur, lokal kultur, lärande, gemenskap
  • Digital tillgång: E-böcker, onlinekatalog, digitala databaser

Text om Fliseryds bibliotek:

Fliseryds bibliotek, beläget i det charmiga samhället Fliseryd i Mönsterås kommun, är en central och viktig del av det lokala kulturlivet. Biblioteket erbjuder ett varierat utbud av böcker, ljudböcker, e-böcker och digitala resurser som riktar sig till både barn, ungdomar, vuxna och seniorer. Genom digitala tjänster som e-böcker och en onlinekatalog gör biblioteket sina samlingar tillgängliga både på plats och hemifrån.

Med sina bekväma läshörnor och studieplatser är Fliseryds bibliotek en trivsam plats för avkoppling, läsning och studier. Barnavdelningen erbjuder sagostunder och aktiviteter som inspirerar de yngre besökarna till att utforska böckernas värld. För vuxna och seniorer finns det möjlighet att delta i bokcirklar och andra evenemang som stärker den kulturella gemenskapen i Fliseryd.

Biblioteket samarbetar med lokala skolor, föreningar och andra kulturinstitutioner för att arrangera evenemang och aktiviteter som främjar lärande och kulturutbyte. Fliseryds bibliotek är därför en viktig mötesplats för invånarna, där litteratur och kultur står i centrum.

Med tillgång till gratis Wi-Fi, datorer och digitala resurser som e-böcker och databaser är Fliseryds bibliotek en modern och tillgänglig resurs för hela samhället. Det är mer än bara ett bibliotek – det är en plats där litteratur, lärande och gemenskap får blomstra och där alla är välkomna att inspireras och utvecklas.