Meny Stäng

Frillesås bibliotek

Nyckelord om Frillesås bibliotek:

  • Belägenhet: Frillesås, Kungsbacka kommun, Hallands län
  • Utbud: Böcker, ljudböcker, e-böcker, tidskrifter, dagstidningar, digitala resurser
  • Faciliteter: Läshörnor, datorer, gratis Wi-Fi, barnavdelning, studieplatser
  • Målgrupp: Barn, ungdomar, vuxna, seniorer
  • Evenemang: Sagostunder, bokcirklar, författarbesök, pyssel, workshops
  • Samarbete: Lokala skolor, föreningar, kulturinstitutioner
  • Fokus: Litteratur, lärande, lokal kultur, gemenskap
  • Digital tillgång: E-böcker, onlinekatalog, digitala databaser, strömmande tjänster

Text om Frillesås bibliotek:

Frillesås bibliotek, beläget i den kustnära orten Frillesås i Kungsbacka kommun, är en viktig mötesplats för invånarna och erbjuder en mängd resurser för både läsning och lärande. Med ett brett utbud av böcker, ljudböcker, e-böcker och digitala resurser, tillgodoser biblioteket behov hos alla åldersgrupper. Tack vare digitala tjänster som e-böcker och strömmande medier kan besökarna enkelt ta del av bibliotekets utbud, oavsett om de befinner sig på plats eller hemifrån.

Biblioteket har en trivsam och inbjudande atmosfär med bekväma läshörnor och studieplatser som passar både för studier och avkoppling. Barnavdelningen erbjuder regelbundna sagostunder och pyssel, vilket stimulerar barns fantasi och intresse för läsning. För vuxna och ungdomar finns aktiviteter som bokcirklar, författarbesök och workshops, vilket skapar en dynamisk och engagerande kulturmiljö i Frillesås.

Frillesås bibliotek samarbetar aktivt med lokala skolor, föreningar och kulturinstitutioner för att arrangera olika evenemang som stärker den lokala gemenskapen och främjar kultur och lärande i området. Biblioteket fungerar som en central samlingspunkt där litteratur, kultur och idéer delas.

Med generösa öppettider, gratis Wi-Fi och digital tillgång är Frillesås bibliotek en uppskattad resurs för alla i samhället. Det är mer än bara en plats för att låna böcker – det är en levande mötesplats där människor kan inspireras och utvecklas genom litteratur och kultur.