Meny Stäng

Krokom biblioteken

Nyckelord om Krokom biblioteken:

  • Belägenhet: Krokoms kommun, Jämtlands län
  • Utbud: Böcker, ljudböcker, e-böcker, tidskrifter, dagstidningar, digitala resurser
  • Faciliteter: Läshörnor, datorer, gratis Wi-Fi, barnavdelning, studieplatser, grupprum
  • Målgrupp: Barn, ungdomar, vuxna, seniorer
  • Evenemang: Sagostunder, bokcirklar, författarbesök, workshops, utställningar
  • Samarbete: Lokala skolor, föreningar, kulturinstitutioner
  • Fokus: Litteratur, lärande, lokal kultur, gemenskap
  • Digital tillgång: E-böcker, onlinekatalog, digitala databaser, strömmande tjänster

Text om Krokom biblioteken:

Krokom biblioteken, belägna i den natursköna Krokoms kommun i Jämtlands län, erbjuder en rik och varierad tillgång till litteratur, lärande och kultur för alla åldersgrupper. Med sitt stora utbud av böcker, ljudböcker, e-böcker och digitala resurser, kan besökare enkelt hitta något som passar deras intressen. Digitala tjänster som e-böcker och strömmande medier gör det möjligt att ta del av bibliotekets material både på plats och hemifrån.

Biblioteken i Krokom har en inbjudande atmosfär, med bekväma läshörnor, studieplatser och datorer som ger besökarna möjlighet att koppla av eller arbeta i lugn och ro. För de yngre erbjuder barnavdelningarna sagostunder och kreativa aktiviteter som pyssel, vilket väcker nyfikenheten och läslusten. Vuxna och ungdomar kan delta i bokcirklar, författarbesök och workshops som bidrar till en levande och engagerande kulturmiljö.

Krokom biblioteken samarbetar med lokala skolor, föreningar och kulturinstitutioner för att erbjuda evenemang och program som stärker gemenskapen och skapar kulturellt utbyte. Biblioteken fungerar som kulturella knutpunkter där invånare kan samlas för att upptäcka nya idéer och dela kunskap.

Med generösa öppettider, gratis Wi-Fi och tillgång till digitala resurser är Krokom biblioteken tillgängliga och värdefulla resurser för alla i kommunen. Det är mer än bara en plats för att låna böcker – det är en dynamisk och inspirerande plats där litteratur, lärande och gemenskap står i centrum, och där alla är välkomna att delta och växa.