Meny Stäng

Ås bibliotek

Nyckelord om Ås bibliotek:

  • Belägenhet: Ås, Krokoms kommun, Jämtlands län
  • Utbud: Böcker, ljudböcker, e-böcker, tidskrifter, dagstidningar, digitala resurser
  • Faciliteter: Läshörnor, datorer, gratis Wi-Fi, barnavdelning, studieplatser
  • Målgrupp: Barn, ungdomar, vuxna, seniorer
  • Evenemang: Sagostunder, bokcirklar, författarbesök, pyssel, workshops
  • Samarbete: Lokala skolor, föreningar, kulturinstitutioner
  • Fokus: Litteratur, lärande, lokal kultur, gemenskap
  • Digital tillgång: E-böcker, onlinekatalog, digitala databaser, strömmande tjänster

Text om Ås bibliotek:

Ås bibliotek, beläget i det natursköna Ås i Krokoms kommun, är en viktig kulturell och social mötesplats för invånarna. Med ett brett utbud av böcker, ljudböcker, e-böcker och digitala resurser erbjuder biblioteket något för alla åldrar och intressen. Tack vare digitala tjänster som e-böcker och strömmande medier kan besökarna enkelt få tillgång till bibliotekets material både på plats och hemifrån.

Biblioteket har en trivsam miljö med bekväma läshörnor och studieplatser där besökare kan koppla av och fördjupa sig i sina intressen. Barnavdelningen är en levande del av biblioteket och erbjuder sagostunder och kreativa aktiviteter som pyssel för att väcka de yngsta besökarnas intresse för läsning och fantasi. För vuxna arrangeras bokcirklar, författarbesök och workshops som bidrar till en levande och dynamisk kulturmiljö.

Ås bibliotek samarbetar aktivt med lokala skolor, föreningar och kulturinstitutioner för att erbjuda evenemang som engagerar och stärker den lokala gemenskapen. Biblioteket är inte bara en plats för att låna böcker, utan en central mötesplats där människor kan dela kunskap och delta i kulturella utbyten.

Med sina generösa öppettider, gratis Wi-Fi och tillgång till digitala resurser är Ås bibliotek en uppskattad och lättillgänglig resurs för alla i området. Det är en plats där litteratur, lärande och gemenskap frodas och där alla kan hitta något att inspireras av.